Kunstkader Adademie

De kunstacademie voor de amateur

Wij brengen een divers aanbod van cursussen op het gebied van schilderen en tekenen voor volwassenen in de regio Amersfoort. Wij zijn een inspirerende creative plek voor zowel ondernemende docenten en voor amateur kunstbeoefenaars. Als e bij ons een cursus volgt voel je je onderdeel van een groter geheel. Je bent met de kunstpraktijk bezig. Wij besteden ook aandacht aan kennis op het gebied van kunst, techniek, materialen, tentoonstellingen, actuele ontwikkelingen ect. Door middel van workshops, lezingen, reizen, bezoeken, materiaalinstructies van de fabrikanten e.d. 

Wij hebben veel kennis van materialen en technieken en we bieden inspiratie en de ontwikkeling van je eigen inspiratie. Je krijgt eerlijke feedback en uitdagingen passend bij je niveau en ambitie. Je bent lid van een club waar het leuk en gezellig is, maar waar je ook wordt geïnspireerd en uitgedaagd door mede-studenten en docenten. 

Kunstkader Amersfoort

Wij zijn een inspirerende creative plek voor zowel ondernemende docenten en voor amateur kunstbeoefenaars.

Docenten en aanbod

Wij verkopen kunstenaar-benodigdheden en lijsten. In onze winkel bruist het van de liefde voor creatieve mens en de prachtige materialen. Kom gezellig langs bij ons op de Isselt in Amersfoort!

Start typing and press Enter to search