Atelier huren

Eenvoudig een prachtige atelierruimte huren

Ben jij werkzaam in de creatieve sector en daarom op zoek naar een fijne plek om je werk uit te kunnen voeren? We heten je graag welkom in één van onze ateliers in Amersfoort. In ons pand zijn diverse ondernemers werkzaam die allemaal erg creatief zijn. Onderling heeft iedereen een leuke band met elkaar en heerst er altijd een fijne sfeer. Je krijgt alle vrijheid om je eigen werken te maken en je eigen geld te verdienen.

Kom je er niet helemaal uit of loop je ergens in vast? Je kan altijd steun vragen aan de collega ondernemers die in het pand aanwezig zijn. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen.

Wat zijn de kosten?

Een voorwaarde om een atelier bij ons te huren is dat je een creatief bedrijf bent. Daarnaast moeten de andere huurders ermee instemmen zodat er geen interne concurrentie ontstaat. We hebben verschillende ruimtes beschikbaar vanaf €150 per maand. Ook kan je bij ons een volledig ingericht cursus lokaal huren (geschikt voor 10 personen) vanaf €25 per dagdeel.

In het pand zijn verschillende ruimtes beschikbaar die variëren in grootte. Deze kan je huren als atelier of bedrijfsruimte. De ruimtes zijn geschikt voor kunstenaars, kledingmakerijen, beeldhouwers of andere artistieke bedrijven.

Kunstkader Amersfoort

Hier kunnen we een tekstje uitlichten

Wij verkopen kunstenaar-benodigdheden en lijsten. In onze winkel bruist het van de liefde voor creatieve mens en de prachtige materialen. Kom gezellig langs bij ons op de Isselt in Amersfoort!

Start typing and press Enter to search