Kunstkader

Schilderatelier met begeleiding

Ruimte voor kunst  
Schilderatelier met begeleiding (aquarel, acryl, en water vermengbare olieverf) 

In een kleinschalig atelier (4 deelnemers) wordt de ruimte geboden om onder deskundige begeleiding te werken aan je eigen schilderproject/thema.
Je hebt al basiskennis van teken en/of schildertechnieken en wilt je graag door middel van feedback en specifieke opdrachten verder ontwikkelen in je beeldend werk.
Je zoekt een plek waar je wekelijks kunt werken. Een plek waar je elkaar in een klein groepje kunt stimuleren en met elkaar in gesprek kunt gaan over kunst en wat nog meer op tafel komt…

Doel van de cursus

Er zijn 2 doelen: ontwikkeling en ontspanning. Deelnemers ontwikkelen zich door met behulp van feedback en het uitvoeren van allerlei kleine opdrachtjes letterlijk en figuurlijk anders naar hun werk te leren kijken. Het draait om het aanboren en voeden van eigen creatieve bronnen.

Ontspanning vind plaats doordat het atelier een plek is om de dagelijkse sleur achter je te laten en de rust te vinden om op jouw manier bezig te zijn met tekenen en schilderen. Een goede manier om tot jezelf te komen.

Werkvorm Gemeenschappelijke start van het atelier met koffie/thee en geregeld een ‘opwarmertje’ in de vorm van een korte opdracht. Daarna werkt iedereen aan zijn eigen project. Gezamenlijke projecten/thema’s zijn mogelijk indien gewenst.

Doelgroep Mensen die enige ervaring hebben op het gebied van tekenen/schilderen (ongeacht welke techniek) en begeleiding zoeken bij het uitvoeren van creatieve ideeën, of juist de inspiratie willen vinden tot nieuwe ideeën. Mensen die op zoek zijn naar de rust en inspiratie van een gemeenschappelijk atelier.


Tijdstip donderdagochtend: 9.30-12.00 uur
            


Aantal Deelnemers 4 ( i.v.m. corona )
Materialen Zelf mee nemen of ter plekke kopen in de winkel. KKA zorgt voor ezels en tafels.
Prijs: € 120,- voor 7x keer (om de week i.v.m. Corana)

plaats Amersfoort Kunstkader

Informatie en aanmelding
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 033-4563855
url: www.annaseehausen.nl

 

      

werk van Anna Seehausen