Kunstkader

Kunstkader

Kunstkader

 

Inmiddels een vertrouwd gezicht in Amersfoort, de grootste winkel van kunstbenodigdheden in de ruimste zin des woord, in de regio.

Wat kunt u zoal vinden bij Kunstkader:

  1.  Winkel kunstbenodigdheden, uitgebreid assortiment , van verf tot kwast tot canvas maar ook allerlei andere benodigdheden als klei, papiersoorten, potloden ect.
  2.  Lijstenmakerij , Michael en Manon houden zich hier dagelijks mee bezig en hebben alle know how in huis om uw kunstwerk professioneel te omlijsten, zeer ruime keuze.
  3.  Kade boeken van onderneemster Hanny Kalf is een antiquariaat op gebied van boeken en dan veelal grenzend aan de kunst.
  4.  Printkader van ondernemer Jacco van Gent heeft de modernste apparatuur om u te voorzien van de juiste afdruk met de mogelijkheid tot groot formaat.
  5.  Kunsthandel en kunstveilingen afdeling van ondernemer Dert Nijland om uw kunstwerk te koop aan te bieden of om een kunstwerk aan te schaffen.

 

Wat kunt u zoal doen bij Kunstkader:

Met regelmaat organiseert Kunstkader workshops, excursies en sinds kort ook cursussen.
Enkele workshops/excursies/cursussen :

  • Kleur mengen
  • (Portret)  schilderen
  • Olieverf
  • Bezoek body world Amsterdam

Het voorste gedeelte van de winkel is vrijgehouden voor exposities. Per nieuwsbrief houden wij onze klanten hiervan op de hoogte. Bent u er zelf aan toe eens een expositie bij Kunstkader te geven neem dan contact met ons op, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .