Kunstkader

Schildervakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk

Een week schilderen in Frankrijk
Waar is de omgeving meer inspirerend en valt het licht mooier dan in Frankrijk? Niet voor niets trok Vincent van Gogh naar het land van glooiende graanvelden, schilderachtige dorpspleinen en heerlijke wijnen. U kunt deze zomer onder inspirerende begeleiding van een docent een week lang schilderen en genieten in de omgeving van het dorpje Ormoy in de Haute-Saône.

Uw verblijf in Frankrijk
U verblijft met een klein gezelschap in een voormalige boerderij, die is verbouwd tot een vakantiewoning. Er zijn vijf slaapkamers en twee badkamers. Alle ruimten zijn, schoon, netjes en eenvoudig ingericht. Het huis ligt met een enorme tuin aan het water, waar u altijd wel een idyllisch plekje vindt om te schilderen. In de omgeving van de boerderij liggen kleine dorpjes met mooie kerken aan rustieke pleinen. Frankrijk op z’n best.

Uw docent en begeleider
Uw docent en begeleider tijdens de schilderweek is Evelien Kooloos. Met haar bedrijf Teampaint organiseert zij deze schildervakantie en zorgt ze ter plekke voor alle faciliteiten. Evelien geeft les in schilderen bij Collage in Hoevelaken, op verschillende scholen in Amersfoort en bij Kunstkader. Daarnaast verzorgt ze workshops voor groepen en geeft ze kunstzinnige teambuildings. Op haar website www.teampaint.nl kunt u meer informatie over haar vinden.

Uw vakantie
Behalve dat er wordt geschilderd, is er ook volop gelegenheid om te genieten van al het goede dat Frankrijk heeft te bieden. In een ontspannen sfeer wordt er samen gegeten, gedronken, gepraat en gelachen. De deelnemers van vorig jaar kwamen allemaal razend enthousiast terug. Eigenlijk is een week veel te kort. Credo tijdens de schilderweek is dat niets moet en alles mag.

Uw arrangement
Als u deze schildervakantie boekt, krijgt u een all-in arrangement. Het enige dat u zelf moet regelen, is het vervoer naar Ormoy. Wellicht kunt u samen rijden met andere deelnemers. U kunt dat tijdens de kennismakingsavond die aan de vakantie vooraf gaat, onderling afstemmen.
Inbegrepen zijn:
•    Overnachtingen
•    Ontbijt, lunch, diner, koffie en thee
•    Schildermaterialen als acryl en aquarelverf, schilderpapier en schilderdoeken (40x50 en 50x60), penselen en schetsmateriaal (natuurlijk mag u ook uw eigen materialen meenemen).
Exclusief:
•    Vervoer naar en van Ormoy    
•    Wijn en frisdranken (wel aanwezig)

Prijs: € 499,- per persoon

De eerstvolgende schildervakantie is van 9 t/m 14 juli
In Augustus van 7 tm 12 en van 14 tm 19 augustus.
Meer weten of meteen boeken? Stuur een bericht naar Evelien Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.