Over AVU Kunstkader

Ons klokje tikt ondertussen al heel wat jaren. Kunstkader vindt zijn oorsprong namelijk al in 1974, maar dan onder de naam AVU. Een tikje later, in 1996, neemt Michael Gerbrands AVU over om het om te toveren tot het AVU Kunstkader van vandaag. Sinds 2019 focust Michael zich volledig op de lijstenmakerij en heet Jelle van Doorn je welkom in de winkel.

Bij AVU Kunstkader zijn diverse kunstenaars werkzaam met ieder een eigen specialisme. Op deze manier bieden wij u een uniek concept, er is namelijk van alles te vinden in ons creatieve centrum. We vormen een echte community waarin we u graag van harte welkom heten.

Ben je een kunstenaar en op zoek naar een atelier ruimte om te huren? Zoek dan niet verder, je hebt AVU Kunstkader gevonden! Ons pand heeft een prachtige ligging op het industrieterrein aan het water. Op deze plek kan je je laten inspireren en jouw creativiteit de vrije loop laten. In het pand staan meerdere atelierruimtes te huur, deze worden bezet door andere kunstenaars en ondernemers. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een klein atelier huren? Lees dan snel verder, we vertellen je graag wat meer.

Kunstkader Amersfoort

Wij verkopen kunstenaar-benodigdheden en lijsten. In onze winkel bruist het van de liefde voor creatieve mens en de prachtige materialen. Kom gezellig langs bij ons op de Isselt in Amersfoort!

 Michael Gerbrands: eigenaar en initiatiefnemer

Michael Gerbrands is eigenaar en initiatiefnemer van Kunstkader. Onder zijn bezielende leiding zijn we uitgegroeid tot een creatief centrum waar de mogelijkheden eindeloos zijn. U kunt hier terecht voor een breed assortiment aan teken- en schildermateriaal. Daarnaast beschikken we over zes ateliers, een eigen lijstenmakerij en zagerij en is er een webwinkel. Tevens organiseren wij allerlei activiteiten: workshops schilderen, een cursus tekenen, exposities, materialen-demonstraties, realisaties van kunstprojecten, vergaderingen over kunst en zelfs een wedstrijd taarten bakken. Kortom: een walhalla voor kunstenaars!

Bent u op zoek naar een tweedehands boekenwinkel? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We heten u graag welkom.

Kunstkader Amersfoort

Start typing and press Enter to search